Producten

Producten

Wij maken gebruik van een uitgebreid en zeer complete reeks aan professionele kwaliteitsproducten van haarkleuring tot haarverzorging en styling van Matrix. Nr. 1 van Amerika op haarverzorgingsgebied.
Onze innovatieve producten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen zowel in de salon als thuis voor een professioneel resultaat.
Ieder product is exclusief verkrijgbaar in onze matrix kapsalon.

De Matrix producten staan voor innovatie en dat is terug te vinden in bijvoorbeeld de Biolage lijn die vanaf 2011 al gedeeltelijk parabenen- en sulfaatvrij is en die verder ook veel natuurlijke ingredienten bevat. De Biolage Smooth, Hydra en Delicate Color Care zijn al parabenen en sulfaatvrij.

Ook de nieuwe Design Pulse hairstylingproducten sluiten helemaal aan bij de styling van nu: Edgy, trendy en krachtige textuur met een glamourlook!

Matrix Total Results bestaat uit zes essentiele productlijnen die voor ieder haartype en elk haarbehoefte een technologische oplossing bieden. Elke lijn bevat een volledig assortiment producten, van reiniging en verzorging, tot styling en finishing die onmisbaar zijn.

Comments are closed.